Vaasan uusille asukkaille tarjotaan tervetulopaketti

Asutko Vaasassa, mutta et ole vielä siirtänyt kirjojasi Vaasaan? Nyt kaikille Vaasaan kirjansa siirtäneille jaetaan tervetulopaketti, johon sisältyy muun muassa kaupungin liikuntakortti, vapaalippuja uimahalliin sekä pääsylippu jääkiekko-otteluun.

Kampanja on käynnissä ajalla 11.10.–22.11.2017.

Ala vaasalaiseksi -kampanjan tarkoituksena on saada mahdollisimman moni uusi kaupungin asukas ryhtymään vaasalaiseksi eli siirtämään kirjansa Vaasaan, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Kampanja on suunnattu erityisesti opiskelijoille, työn perässä muuttaville sekä vanhuksille.

Moni työn tai opiskeluiden perässä muuttava jättää muuttoilmoituksen tekemättä syystä tai toisesta. Esimerkiksi opiskelijat saattavat jättää kirjansa siirtämättä, jotta voisivat jatkossa hyödyntää sekä kunnan terveydenhoitopalveluita kotipaikkakunnallaan, että Vaasassa Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) tarjoamia palveluita.

– Monille on uutta tietoa, että vaikka kirjat siirtäisi Vaasaan, kotikaupungin terveydenhuoltopalveluita on edelleen mahdollista käyttää tekemällä ilmoituksen palvelun tarpeesta, Vaasan kaupungin markkinointipäällikkö Rita Kuha kertoo.

Vanhuksilla kirjojen jättämisen syy voi liittyä esimerkiksi hoidon saatavuuteen. Kotipaikkakuntaa vaihtava saattaa myös muiden muuttokiireiden ohella unohtaa muuttoilmoituksen tekemisen.

– Kirjojen siirto kannattaa, sillä saat käyttöösi oman asuinpaikkasi palvelut ja voit äänestää vaaleissa omassa asuinkunnassasi, Kuha muistuttaa.

Nyt uusia vaasalaisia halutaan kannustaa siirtämään kirjansa Vaasaan liikunnallisen tervetulopaketin avulla.

Kirjansa Vaasaan siirtäville tarjotaan paketti, johon kuuluu Vaasa-värityskirja sekä Vasabladetin ja Pohjalaisen tarjouskupongit, joilla saa tilattua lehden ilmaiseksi kotiinsa kuukauden ajaksi.

Kampanjan ajan paketti sisältää lisäksi vapaaliput uimahalliin (2 kpl / hlö) ja Vaasan Sportin runkosarjan otteluihin (1 kpl / hlö) sekä kaupungin liikuntakortin, joka takaa ilmaisen pääsyn kaupungin ohjatuille terveysliikuntatunneille sekä soveltavan liikunnan ryhmätunneille kevätkaudella.

– Haluamme tämän paketin avulla tutustuttaa uudet vaasalaiset paremmin kaupunkimme palveluihin ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Kaupungistamme löytyy kaikille soveltuvaa toimintaa ja kuntalaisten hyvinvointi on meille tärkeä asia, Kuha pohtii.

Kampanjan ajan kaupungin Facebook-sivuilla ja muissa kanavissa sekä Vaasan Ikkunan sivuilla voi törmätä laulaja-lauluntekijä, YouTube-tähti ja mediapersoona Saaran (Sara Maria Forsberg) tähdittämiin mainoksiin. Kampanjan materiaalit on toteuttanut mainostoimisto C2 Advertising.

Voit alkaa vaasalaiseksi tai lukea lisää kampanjasta täällä .

Kampanja on osa laajempaa muuttohalukkuuskampanjaan, jolla pyritään lisäämään ihmisten tietoa Vaasasta ja lisäämään kiinnostusta Vaasaa kohtaan asuinpaikkana.

Kommentoi
Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Lisää maakunnasta