Raippaluodossa aletaan panna olutta

Raippaluodon Klobbskatin alueelle ollaan perustamassa olutpanimoa.

Kvarken Brewery -nimiseen panimoon tulee 500 litran keittolaitteet oluen valmistamista varten.

– Aluksi olutta on tarkoitus panna pari kertaa päivässä kahdesti viikossa, kertoo panimon perustajiin kuuluva Patrik Willför.

Willförin lisäksi yrityksessä ovat mukana Patrik Björkman ja Tore Björkman.

Valmistettavat oluet ovat yhä suunnitteluvaiheessa.

– Portteri on jo valmis, mutta kehitettävänä on vielä pari vaaleampaa vaihtoehtoa, Willför sanoo.

Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Kvarken Breweryn oluita pääsee maistamaan kesällä Raippaluodon ja Vaasan ravintoloissa sekä Mallas Kabackassa Seinäjoella.

– Lainsäädännön mukaan emme saa myydä itse muille kuin kaupoille ja ravintoloille, toteaa Willför.

MIRIAM HUOVILA

Kommentoi








Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta