M&M: Vaasalaisen Taiga Chocolaten kalasuklaa palkittiin toistamiseen Aasiassa

M&M: Vaasalaisen Taiga Chocolaten kalasuklaa palkittiin toistamiseen Aasiassa

Vaasalainen Taiga Chocolate Oy palkittiin Aasiassa elintarvikealan messuilla toistamiseen kalasuklaastaan, joka valittiin parhaaksi makeis- ja konditoriatuotteeksi Speciality & Fine Food Asia -messutapahtumassa Singaporessa, kertoo Markkinointi&Mainonnan uutiset.

Verkkosivusto kertoo , että lisäksi parhaan raaka-aineinnovaation kategoriassa Taiga sijoittui kolmen kärkeen.

Viime vuonna kalasuklaa palkittiin myös Aasiassa. Silloin kalasuklaa sai palkinnon Hong Kongissa Natural and Organic Products Asia -messuilla koko messujen parhaana tuotteena.

Taiga Chocolaten toimitusjohtaja Mirja Palola kertoo M&M:lle aikovansa avata markkinan Singaporeen. Tällä hetkellä Taigan tuotteita myydään Suomessa ja Hong Kongissa. Singaporeen on tarkoitus avata myynti syksyllä.

Tummasta suklaasta valmistetun kalasuklaalevyn pinnalla on pieniä kuivattuja ja marinoita kaloja eri kuoreita. Kalan yhdistämistä suklaaseen ei ole ennen Taiga Chocolatea nähty, vaikka kuivattu kala onkin herkkua Aasiassa.

Kalasuklaan lisäksi Taiga Chocolaten valikoimiin kuuluu myös muita kokeilunhaluisille kuluttajille suunnattuja tuotteita. Tummaan suklaaseen on yhdistetty myös pororouhetta ja kokonaisia kasvatettuja sirkkoja.

Singaporen palkintojenjako tehtiin Taiga Chocolaten yksivuotispäivänä. Yrityksen ensimmäisen vuoden liikevaihto on noin 100 000 euroa.

Kommentoi











Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta