Kiusaamisenvastainen musiikkivideo voitti Meidän hyvä fiilis -kilpailun Kuortaneella

Kuortaneen kouluille järjestetyn Meidän hyvä fiilis -kilpailun alakoulusarjan voittajaksi on valittu Ylijoen koulun 5-6. luokan tekemän musiikkivideon.

Yläkoulun voittajaksi palkintoraati valitsi 8b luokan teoksen, jossa kuvattiin jalkapallokentän pohjalla luokan olevan samalla puolella.

Ylijokelaiset olivat kirjoittaneet videon lisäksi saatekirjeen, jossa kerrottiin tuotoksen tekoprosessista.

Raadin mielestä videolta välittyi tunnelma, se että luokalla on ollut hauskaa sitä tehdessään. Lisäksi musiikkivideolta välittyi kiva tarina ja esimerkkitilanteet aidosta elämästä. Saatekirjeessä kerrottiin ja palkintoraadille myös välittyi teoksen myötä se, että musiikkivideon eteen oli tehty kovasti työtä ja se oli iso yhteinen projekti, suorastaan voimannäyte Ylijoen 5-6 luokkalaisilta.

Yläkoulusarjan voittajatyöstä välittyi raadin mukaan hienosti se, miten jokainen luokan yksilö saa olla oma itsensä ja silti kaikki ovat samalla puolella. Työn idea oli loistava ja jokainen luokkaan kuuluva oli antanut oman panoksensa.

Luokat osallistuivat kilpailuun tekemällä yhdessä tuotoksen joka kuvaa, miltä näyttää tai kuulostaa luokan hyvä fiilis ja me-henki. Tuotos sai olla esimerkiksi video, runo, juliste, kirjoitus, tarina yms. Kilpailun tarkoituksena oli nostattaa hyvää fiilistä ja yhdessä tekemistä luokissa.

Kilpailu oli osa vuonna 2015 alkanutta Kukaan ei ole Nolla -kampanjaa, jolla pyritään puuttumaan koulukiusaamiseen ja vahvistamaan koululaisten yhdessä tekemistä.

Kilpailun voittajat palkittiin 750 eurolla, joka käytetään kilpailun voittaneiden luokkien ryhmähengen vahvistamiseen.

Palkintosumman kilpailuun lahjoitti Kutepa Group.

Voittajat palkittiin 15.5. pidetyssä tilaisuudessa kunnan valtuustosalissa.

Kommentoi
Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Lisää maakunnasta