Tuli yhdistää kahta huippukokkia – mitä he saavat aikaan samassa keittiössä

Eri puolilla maailmaa kaksi kokkia loihtii kolmessa päivässä yhteisen menun. Kokit eivät ole aiemmin tehneet ruokaa yhdessä.

Ensimmäisessä Viaplayllä nähtävässä jaksossa Sydneyssä ahkeroivat ruotsalainen tähtikokki Niklas Ekstedt ja Lennox Hastie.

Sarja on Ekstedtin ideoima.

Kakkosjaksossa ollaan Bangkokissa, jossa Pohjoismaiden nimekkäimpiin huippukokkeihin lukeutuva Esben Holmboe Bang tapaa Bo Songvisavan. Bolla on miehensä kanssa Bangkokissa kaupungin parhaimpiin kuuluvaa thai-ravintolaa, ja hän on myös kotimaassaan kuuluisa tv-kokki.

Manilassa Filippiineillä brittikokki Margot Henderson kohtaa Margarita Forésin. Hänet valittiin Aasian parhaimmaksi naispuoliseksi kokiksi vuonna 2016.

Manilasta matkataan Färsaarille Thorshamniin. Saarten ensimmäinen Michelin-tähdellä palkittu kokki Poul Andrias Ziska luo ennen maistamattomia makuyhdistelmiä Jock Zonfrillon kanssa.

Zonfrillon fine dining -ravintola Orana on toisella puolella maailmaa Australiassa, se palkittiin viime vuonna Australian parhaaksi The Gourmet Traveller Awards -palkinnolla.

Viidennen Four Hands Menun valmistavat Pariisin kulinaarisen maailman uusi tähtikokki Adeline Grattard ja Gabrielle Hamilton.

Sarjan viimeisessä jaksossa gastronomista luomisprosessiaan sovittavat yhteen Momofuku-ravintoloillaan maineeseen noussut David Chang sekä ruotsalaiskokki Magnus Nilsson. Nilssonilla on Pohjois-Ruotsin Järpenissä 1 500 asukkaan kylässä kahden Michelin-tähden Fäviken Magasinet -ravintola.

Four Hands Menu, Viaplay 16.11. alkaen kerran viikossa.

Hakkerointiyritys vie Lisan takaisin kotimaahansa

Saksalaispankin hakkerointiyrityksen jäljet vievät Romaniaan ja tietoturva-asiantuntija Lisa Metz (Anna Schumacher) lähtee tutkimaan tapausta syntymäkaupunkiinsa Timisoaraan.

Menneisyys vaivaa ja työskentely paikallisen poliisietsivän kanssa turhauttaa.

Hackerville, HBO Nordic 4.11. alkaen.

Mummolla riittää ideoita eikä aika tule pitkäksi

Mummo (Anja Räsänen) kammoaa kyllästymistä ja keksii kaikenlaista. Ainoa joka tuntuu ymmärtävän on pojantytär Anna (Maiju Jokinen).

Vuosina 1987–1988 komediasarjaa tehtiin kymmenen jaksoa. Se voitti Venlan yleisöäänestyksen Vuoden hauskin ohjelma 1988 ja 1989.

Mummo 1–10, Yle Areena 15.11.

Onnelaan on tulossa Antin ja Saaran häät

Kotimainen komediasarja Onnela jatkuu 2. kauden jaksoin torstaina 22.11. Antti ja Saara ovat saaneet perheenlisäystä. Antti päättää kosia Saaraa ja saa myöntävän vastauksen.

Matka avioliiton satamaan ei kuitenkaan ole helppokulkuinen tie. Pääosissa ovat Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä.

Onnela, C More 22.11. alkaen yksi jakso viikossa.

Kommentoi
Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi