Torstaina televisiossa: Poikapoppareista sinkoilee vitsejä niin asiantuntevasti, että Justin Bieber -fanit voivat hermostua

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Popstar: Never Stop Never Stopping

****

Akiva Schaffer, Andy Samberg, ja Jorma Taccone muodostavat komediaryhmän Lonely Island, mutta tässä elokuvassa he ovat poikabändi Style Boyz, josta Sambergin esittämä Conner4Real singahti soolouralle. Spinal Tapin heavyparodia saa valkaistun poppisvastineen, jonka vitsit sinkoilevat niin asiantuntevasti, että kiihkeimmät Justin Bieber -fanit saattavat hermostua. Vieraslistaa riittää Paul McCartneysta Rihannaan. Ensiesitys. (USA 2016)

TV5 torstai 7.2. klo 21.00

Riehakas ryöstö

***

Peter Collisonin ohjaaman ryöstökomedian kierrokset ovat viidessä vuosikymmenessä päässeet kieltämättä hieman hiipumaan, mutta suru on etäällä ja ote rempseä edelleen. Michael Caine, Noel Coward ja Benny Hill pyörivät mukana aika nuorina ja innokkaina, kun brittikonnat virittelevät kultaryöstöä Torinossa. Suunnitelmaan kuuluu valtava liikenneruuhka ja varikon verran pikku-Fiateja. Jo se on viehättävä vuosikertanäky. (Britannia 1969)

Yle Teema & Fem torstai 7.2. klo 21.00

God’s Pocket

***

Draama nuoren rasistihulttion kuolemasta laahaa ja eksyy sivuseikkoihin, mutta mielikseen sitä seuraa. Kiitos kuuluu John Slatterylle. Mad Menin konkarinäyttelijä antoi pätevien kollegoiden kannatella ohkaisella kynällä kirjoitettua tarinaa. Philip Seymour Hoffman teki yhden viimeisistä rooleistaan isäpuolena. Mad Men -tuttu Christina Hendricks, John Turturro ja Richards Jenkins laittoivat lisää kokemusta peliin. (USA 2014)

Frii torstai 7.2. klo 21.00

Lisää aiheesta

Kommentoi
Suosituimmat kulttuuriuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat kulttuuriuutiset
  • Uutiset
  • Urheilu
  • Videosarjat