Miten käy, kun vääryyksiä paljastanut sairaanhoitaja saa potkut, ja aloittaa uuden elämän lääkärinä?

Minuun voit luottaa

*** Onhan näitä nähty oikeassa elämässäkin, että lääkärin töitä tekee kouluttamaton ihminen. Työ menee täydestä, ja potilaat ovat tyytyväisiä, kunnes tapahtuu jotain odottamatonta. Kupla puhkeaa.

Minuun voit luottaa (Trust me) on brittiläinen, neliosainen trilleri, jossa sairaanhoitaja Cath Hardcare (Jodie Whittaker) tekee töitä täydellä sydämellä. Työyhteisössä kaikki eivät toimi samoin, ja Hardcare alkaa pitämään kirjaa potilaiden kaltoinkohtelusta.

Hän aikoo vuotaa tietonsa lehdistölle, mutta viime tingassa viekin tapaukset sairaalan johtoportaaseen. Siellä asiaa ei katsota hyvällä. Hardcare saa potkut.

Yh-äiti on ymmällään. Mistä saada uusi työpaikka, jossa myös muut toimisivat hänen arvojensa mukaan, potilaita arvostaen?

Cathin paras ystävä, traumapotilaisiin erikoistunut lääkäri, muuttaa ulkomaille. Hän jättää ystävälleen kaiken. Cath keksii aloittaa uuden elämän ystävänsä identiteetillä ja hakeutuu traumalääkäriksi toiseen kaupunkiin.

Töissä Cath on kuitenkin epämukavuusalueellaan. Vaikka on koko ikänsä katsonut lääkärien työskentelyä, ei ole sama asia tehdä päätöksiä ja diagnooseja itse.

Sairaalan hoitajat pitävät hänestä, sillä Cath ei ole ylimielinen, kuten muut lääkärit.

Katsoja odottaa, koska kupla puhkeaa. Koska Cath tekee sellaisen virheen, josta jää kiinni. Sillä eiväthän hyvät ikinä voita. Vai voittavatko?

TV1 perjantai 10.8. klo 21.05

Tuulia Viitanen

Kommentoi
Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

  • Uutiset
  • Urheilu
  • Videosarjat