Hiuslakkapullot esiin ja koe-esiintymään! Rampin kesäteatteri esittää ensi kesänä Hairspray-musikaalin – Nyt etsitään näyttelijöitä, tanssijoita ja muita teatteri-intoilijoita

Ylioppilasteatteri Ramppi aikoo muuttaa kesäteatterin lavan 1960-luvun nostalgian pyhätöksi.

Kesällä 2019 Rampin kesäteatterissa nähdään palkittu suurmusikaali Hairspray!

Romanttinen ja vauhdikas tarina käsittelee omien unelmien tavoittelemista, rasisminvastaisuutta ja yhteiskunnan eriarvoisuutta. Musikaalin ohjaa Carita Drew.

Hairspray perustuu legendaarisen elokuvaohjaaja John Watersin vuonna 1988 valmistuneeseen elokuvaan. Aikoinaan vain pienen piirin hitiksi jäänyt filmi nousi kotivideojulkaisuiden myötä kulttimaineeseen ja muokattiin Broadway-musikaaliksi 2002. Uusi filmatisointi vuonna 2007 kasvatti suosiota tähtinäyttelijöiden myötä. Siinä esiintyivät muun muassa John Travolta, Zac Efron ja Michelle Pfeiffer.

Hairsprayn tunnelmaan ja musiikkityyliin voit tutustua tästä videolinkistä .

Ramppilaiset ovat muuntautuneet musikaalitähdiksi aiemminkin. Esimerkiksi kesällä 2017 nähtiin toinen nostalgiasuosikki Grease.

Pääsykokeet talvilomaviikolla

Ramppi järjestää kaikille avoimet pääsykokeet perjantaina 1.3. klo 17–20 Taikonin tiloissa, osoitteessa Itäinen Kasarmintori 7-9.

Rooleja on jaossa 15-vuotiaista lähtien kaikenikäisille, joita kiinnostaa laulu, tanssi ja teatterin tekeminen. Näyttelijähakijoiden tulee valmistella pääsykoetta varten minuutin mittainen laulu ilman säestystä.

Harjoitukset alkavat keväällä. Näyttelijöiden ja tanssijoiden lisäksi haetaan myös ihmisiä lavan taakse lavastukseen, puvustukseen, maskeeraukseen, tekniikkaan ja muihin talkootehtäviin.

Pääsykokeisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta hakijoiden tulee varautua olemaan paikalla koko pääsykoeajan.

Jos hakija ei pääse paikalle pääsykoepäivänä, voi hän lähettää itsestään esittelyvideon osoitteeseen carita.drew@outlook.com. Tarkemmat ohjeet esittelyvideoon löytyvät Rampin nettisivuilta ja Facebookista.

Kommentoi
Suosituimmat kulttuuriuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat kulttuuriuutiset