KORJAUS: Helsingin Kallion epäillystä yliajoyrityksestä syytteet – ohjasi auton jalkakäytävälle, jolla oli useita ihmisiä

HELSINKI

Helsingin Kallion epäillystä yliajoyrityksestä on nostettu syytteet. Autoa kuljettanutta miestä syytetään tapon yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Jutussa on nostettu syytteitä myös vahingonteosta, kahdesta laittomasta uhkauksesta sekä kahdesta pahoinpitelystä. Syytettyjä on syyttäjän mukaan yhteensä neljä.

Silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy, kuinka ihmiset juoksevat jalkakäytävälle ajavaa autoa karkuun Helsingin kalliossa elokuussa 2017. Poliisi on kertonut aiemmin, että tapahtunutta edelsi usean ihmisen tappelu.

Silminnäkijä kertoi tuolloin STT:lle, että ennen yliajoyritystä kuski oli noussut autosta ja heittänyt pitserian edessä olevia ihmisiä viinipullolla. Sen jälkeen joku pitserian edessä seisseistä oli ottanut kepin ja käynyt hajottamassa autosta kuljettajan puoleisen sivulasin.

Tämän jälkeen kuljettaja hänen mukaansa hermostui ja ajoi jalkakäytävälle.

- - - - -

Juttu maanantailta 13.5. Juttua on korjattu. Autoa kuljettanutta miestä syytetään taposta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Loput syytteet koskevat muita ihmisiä.

STT

Kommentoi
Luetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi