Vaasassa pelataan viikonvaihteessa tyttöjen jalkapalloturnaus

Vaasassa pelataan viikonvaihteessa tyttöjalkapallon kutsuturnaus, johon osallistuu sekä suomalaisjoukkueita että tukholmalainen AIK, joka kuuluu ikäluokassaan Pohjoismaiden parhaisiin.

Kutsuturnaukseen, joka on tarkoitettu vuonna 2002 syntyneelle ikäluokalle, osallistuvat jyväskyläläinen JyPK, ns. puolen Suomen liigan voittaja, oululainen ONS, EuPan ja Musan Salaman yhteisjoukkue sekä VIFK:n ja FC Sportin yhteisjoukkue.

Suomalaisjoukkueista ottaa mittaa tukholmalainen AIK, jolla on paljon meriittejä oman ikäluokkansa ja vuotta vanhempien kansainvälisistä turnauksista. AIK on mm. ollut kahtena vuonna peräkkäin Gothia Cupin finaalissa. Viime vuonna se voitti, mutta tänä vuonna hävisi rankkareille JyPK:lle.

Kutsuturnauksen otteluiden lomassa pelaavat omat turnauksensa vv. 2004 ja 2005 syntyneet tytöt. Niissä ovat VIFK:n ja FC Sportin lisäksi mukana mm. KPV ja SeMi.

Ottelut pelataan Fennia Areenassa. Lauantaina pelit käynnistyvät kello 10 ja sunnuntaina kello 9. Turnauksen koko otteluohjelma löytyy täältä .

Turnauksen pääjärjestäjät ovat IFK Vasan ja FC Sportin eri tyttöjoukkueet.

Kommentoi