Strandvall harmittelee kotipelejä

HELSINKI

Pari viikkoa sitten kahden vuoden jatkosopimuksen Vaasan Palloseuran kanssa tehnyt joukkueen kapteeni Sebastian Strandvall toivoo vilpittömästi, että Seinäjoen Jalkapallokerho ei joudu karsimaan paikastaan jalkapalloliigassa.

Samalla Strandvall toivottaa entisen VPS-kapteeni Ville Koskimaan kipparoiman Kokkolan Pallo-Veikot tervetulleeksi jalkapalloliigaan kaudelle 2019.

– SJK-peleissä on ollut aina hyvä tunnelma ja niitä on kiva pelata. Toivoin, että saadaan myös KPV liigaan, niin Pohjanmaalle tulee entistä enemmän keskinäistä kilpailua.

Strandvallilla on omakohtaista kokemusta vaikeista liigakausista VPS:ssä viimeksi vuodelta 2015, kun Palloseuran sarjapaikka liigassa varmistui vasta viimeisellä sarjakierroksella Maarianhaminassa. Tuona vuonna SJK voitti mestaruuden ja Pietarsaaren Jaro putosi liigasta.

VPS:n kotipelien saldo on kaksi viimeistä kautta ollut liigan toisiksi huonoin. Uuden stadionin valmistuminen Hietalahteen romahdutti ainakin tilastollisesti Palloseuran kotiedun.

– Se on kyllä surkea. Vaikka päätettiin ennen kauden alkua, että pysytään voittamattomina kotikentällä. Uskon, kyllä että valmennusjohto yrittää ensi kaudelle saada tuon asian käännetyksi.

Katso video

www.pohjalainen.fi Urheilustudiossa Harri Puhakaisen vieraana VPS:n liigajoukkueen kapteeni Sebastian Strandvall.

Sarajärvi Lehkosuon apuriksi

Vaasan Palloseuran liigajoukkueessa kaudet 2016–17 vaikuttaneen Jani Sarajärven työnantaja tulevalla kaudella on Helsingin Jalkapalloklubi. Lissabonin yliopistossa tohtorin tutkintoa suorittava Sarajärvi, 39, liittyy HJK:ssa valmennustiimiin, jota johtaa jatkossakin Mika Lehkosuo.

Lehkosuo on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuraan, jota hän on valmentanut keväästä 2014 alkaen. Lehkosuon valmennusaikana HJK on voittanut kolme Suomen mestaruuutta.

HJK kertoi keskiviikkona myös, että Miika Takkulasta tulee seuran urheilu- ja kehitysjohtaja.

Kommentoi