Sportilta putoilee jatkosopimuksia urakalla, nyt vuorossa kaksi puolustajaa

Jääkiekon liigassa hyvää kautta pelaava Vaasan Sport rakentaa kiivaasti ensi kauden joukkuettaan. Kuluvalla viikolla Sport on solminut neljä jatkosopimusta kuluvan kauden joukkueen pelaajien kanssa.

Tuoreimmat jatkosopimuksen tekijät ovat puolustaja Valtteri Viljanen ja Victor Westermarck, joiden jatkopestit Sport julkisti tänään torstaina.

Viljasen, 24, sopimus on yksivuotinen, kun taas samanikäisen Westermarckin sopimus on kaksivuotinen.

Viljanen on tällä kaudella pelaamissaan 37 ottelussa tehnyt yhden maaliin ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Parhaalla kaudellaan Liigassa Viljanen on tehnyt seitsemän maalia ja rikkonut 20 pisteen rajan.

– Valtterin rooli joukkueessa on kasvanut kauden edetessä. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot, joita pystymme varmasti tulevaisuudessa käyttämään vielä paremmin hyväksi, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä arvioi tiedotteessa.

Westermarck puolestaan on kauden 39 ottelussaan tehnyt viisi maalia ja antanut yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä.

– Victor tuli meille täksi kaudeksi mestiksestä ja on näyttänyt, että pystyy pelaamaan liigaa hyvällä tasolla. Hänen kehityskäyränsä on menossa vahvasti ylöspäin, kommentoi Jämsä.

Keskiviikkona Sport ilmoitti tehneensä sopimukset hyökkääjä Jesse Paukun ja puolustaja Niklas Nevalaisen kanssa. Sekä Paukun että Nevalaisen sopimukset ovat kaksivuotisia.

Joulukuussa yksivuotiset jatkopestit Sportin kanssa tekivät hyökkääjät Antti Kalapudas ja Roope Talaja. Vuodenvaihteen jälkeen Sport ilmoitti yksivuotisesta jatkosopimuksesta hyökkääjä Toni Kallelan kanssa.

Sportin liigapelit jatkuvat perjantaina ja lauantaina Kouvolassa kahdella vierasottelulla KooKoota vastaan.

Kommentoi