Ruutupaidat luopuu paikastaan futsalin ykkösessä

Vaasalainen Ruutupaidat luopuu paikastaan futsalin ykkösessä, seura tiedotti torstaina. Tiedotteessa luopumisen syyksi mainitaan kaksi syytä, talous ja resurssit. Tiedotteen on allekirjoittanut seuran edustusjoukkueen managerin tehtäviä hoitanut Marko Rintamäki.

- Kun joukkue pelaa näinkin korkealla sarjatasolla ja toimii täysin talkoohengellä, ei talouden sekä muiden asioiden hoitaminen voi jäädä muutaman miehen harteille. Ruutupaitojen vuosittainen budjetti pyörii noin 15 000 euron paikkeilla ja kun sitä on hoitamassa vain muutama kaveri, niin paukuthan siinä loppuu jokaisella, tiedotteessa sanotaan.

- Lisäksi kun edustusjoukkueessa joukkueenjohtajan tehtäviä hoitanut Marko Rintamäki ilmoitti jo aikaisemmin jättäytyvänsä tehtävästä ja huoltaja ilmoitti lopettavansa, oli seuralla vähintäänkin kaksi paikkaa täytettävänä. Halukkaita tehtäviin ei löydetty, joten oli aika tunnistaa realiteetit ja luopua paikasta futsalin ykkösessä. Tämän lisäksi 2-3 tonnin talousvajeen paikkaamisen korjaamiseen ei löytynyt innokkaita.

Vaasan ja Keski-Pohjanmaan yhteisessä futsalin kakkosessa pelaa Ruutupaitojen 2-joukkue. Seurajohto on tehnyt päätöksen muodostaa vain yksi joukkue, joka pelaa kakkosessa vähintään seuraavat pari vuotta.