Ratkeaako Sportin ja JYPin kamppailu playoff-paikasta jo tänään?

Vaasan Sportin ja JYPin kamppailu jääkiekkoliigan pudotuspelipaikoista saattaa ratketa tänä iltana. Ratkaisu voi tapahtua suuntaan tai toiseen – tai siirtyä ylihuomiselle.

Sport saa tänään vieraakseen Turun Palloseuran, jyväskyläläiset matkustavat Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Illan ottelu on JYPille runkosarjan viimeinen, Sport kohtaa vielä torstaina pelicansin Lahdessa.

Playoff-viivan paremmalla puolella olevilla jyväskyläläisillä on tällä hetkellä kahden pisteen etumatka kotkapaitaisiin uhkaajiinsa. Jos Sport voittaa molemmat ottelunsa, JYPin kauden viimeinen ottelu pelataan tänään, vaikka KooKoo kaatuisikin. Jos taas JYP ottaa Kouvolasta pisteenkin ja Sport häviää TPS:lle, vaasalaiset ovat ulkona pudotuspeleistä.

Erilaisia skenaarioita loppusuoralle on useita, mutta torstaille jää panosta, mikäli Sport ei ole noussut JYPin edelle, eikä JYP ole yli kahden pisteen karkumatkalla. Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin, jyväskyläläiset tulevat sijoittumaan korkeammalle joko useamman kolmen pisteen voiton tai paremman maalieron turvin.

Sport tänään kello 18.30 Turun Palloseuraa vastaan:

Maalivahdit:

Sami Aittokallio (Mika Järvinen)

Puolustajat:

Tony Sund-Valtteri Viljanen

Niklas Nevalainen-Victor Westermarck

Oskari Manninen-Juho Tommila

Ryan Lannon

Hyökkääjät:

Roope Talaja-Tommi Tikka-William Rapuzzi

Toni Kallela-Valentin Claireaux-Joel Kiviranta

Jesse Paukku-Antti Kalapudas-Olavi Vauhkonen

Tomi Körkkö-Erik Riska-Miro Lehtimäki

Kommentoi