Pimeä yllätti – Kontisen ja Peersin nelinpeli jatkuu tiistaina

LONTOO

Henri Kontisen ja John Peersin kamppailu Yhdysvaltain Rajeev Ramiia ja Britannian Joe Salisburya vastaan Wimbledonin tennisturnauksen nelinpelissä venyi tiistaille. Viidenteen erään venähtäneen ottelun loppu siirrettiin seuraavaan päivään, kun pimeys yllätti pelaajat.

Kontinen ja Peers voittivat neljännesvälierän kaksi ensimmäistä erää lukemin 7–6 (7–2), 6–4. Ram ja Salisbury voittivat seuraavat kaksi 6–3, 6–4. Viides erä keskeytettiin tasatilanteessa 5–5.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierissä kolmosiksi rankatut Etelä-Afrikan Raven Klaasenin ja Uuden-Seelannin Michael Venuksen.

Suomen tennistoivo Otto Virtanen hävisi maanantaina Wimbledonissa poikien kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltojen Cannon Kingsleylle 6–4, 1–6, 5–7. Turnauksessa 11:nneksi sijoitettu Virtanen johti kolmatta erää jo 4–1, mutta Kingsley tykitti lopulta rinnalle ja otteluvoittoon. Virtasta hoidettiin ennen viimeistä peliä kentän laidalla loukkaantumisen vuoksi pitkä tovi.

Virtasen on määrä pelata Wimbledonissa myös nelinpeliä. Hänen parinsa on tänä vuonna Australian Rinky Hijikata. Viime vuonna Virtanen voitti poikien nelinpelin turkkilaisen parinsa kanssa.

---

Korjattu aiempaa uutista klo 22.47: Kontisen ja Peersin ottelu venyi tiistaille.

Kommentoi