KooKoon ykkösketju mässäili viisi maalia

LAHTI

KooKoo teki jääkiekkoliigassa ensi kertaa kauden avausviikonlopun jälkeen enemmän kuin kaksi maalia, mutta otti silti neljännen peräkkäisvoittonsa. Pelicans torkkui kotipelinsä jälleen tappioksi jo kahdessa erässä hävittyään kouvolalaisille 1–5 (0–2, 0–3, 1–0).

KooKoon tehosta vastasi ykkösketju. Sentteri Kim Strömberg (2+2) sekä laitahyökkääjät Anrei Hakulinen (2+1) ja Juha-Pekka Haataja (1+2) tekivät vieraiden kaikki maalit. Puolustaja Matthew Caito (0+2) kirjautti syöttöpisteet ylivoimamaaleista.

– Tontti oli tehdä hattutemppukin täyteen, mutta hyvä, että ketjultamme nyt aukesi. Kivahan Lahdessa on voittaa, vaikka se satasen maksoikin. Meillä oli Kimi Koiviston kanssa sata euroa taululla, hymähti ex-pelicanspelaaja Hakulinen.

Satanen taululla tarkoittaa summaa, jonka vastustajan joukkueessa aiemmin pelannut pelaajaa laittaa panokseksi. Voiton tullessa rahat kartuttavat sakkokassaa, tappion tapauksessa pelaaja saa rahansa takaisin.

Loppilaissyntyinen Riihimäen Nikkarien kasvatti Niilo Halonen, 21, torjui KooKoon maalilla ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa yhdeksännessä liigaottelussaan. Hän ei ole sukua kouvolalaissyntyiselle mäkihypyn olympiamitalisti Niilo Haloselle, 78.

Kommentoi