Kauhajoellakin hermostuttiin päävalmentajan kommenteista: "Dettmann on vieraantunut seuratyöstä"

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on joutunut kotimaisten liigaseurojen hampaisiin.

Kohina käynnistyi, kun Dettmanna arvioi Helsingin Sanomien haastattelussa seurojen toimintaa.

– Logiikka on siinä, että niin kauan, kun suomalaisessa liigassa ei harjoitella, nuoren pelaajan ei kannata sinne mennä. Nuoren pelaajan pitää harjoitella, Dettmann sanoi jutussa, jossa käsiteltiin maajoukkuepelaaja Mikael Juntusen päätöstä pelata HBA:n joukkueessa ykkösdivisionaa.

Dettmannia ovat kommenttien jälkeen arvostelleet monet liigajoukkueiden toimijat, kuten Kauhajoen Karhu Basketin taustavoimiin kuuluva Mikko Katajisto, joka kirjoitti seuran verkkosivuille tiukkasävyisen kommentin .

– Dettmann johtaa maamme koripallotoimintaa norsunluutornistaan ja on samalla vieraantunut seuratyöstä. Hänellä ei ole kiinnostusta seurata Korisliiga-seurojen toimintaa, saati olla apuna kehittämässä sitä, Katajisto tylyttää.

Lisäksi kantaa on ottanut muun muassa Salon Vilppaan liigajoukkueen päävalmentaja Joonas Iisalo, joka totesi Twitterissä :

– Olen ollut Korisliigassa päävalmentaja kohta 3v. ja apuvalmentaja 3v. Yhtään kertaa HD ei ole ollut katsomassa harjoituksia tai keskustellut harjoittelustamme kanssani.

Lisää aiheesta

Kommentoi