Kärppä-vahti Annusen torjunnat ja Puljujärven laukaus liikaa KooKoolle – "Nähtiin kolikon toinen puoli"

KOUVOLA

Jääkiekkoliigassa toisena oleva Kärpät osoitti Kouvolassa, että pistepussi karttuu, vaikka jalka ei olisi ehkä kaikkein kevyinkään. Kovassa vireessä oleva KooKoo oli hyvin pelin sisällä, mutta tehottomuus maalinteossa nosti päätään. Kärpät onnistui kerran, mikä riitti 1–0-vierasvoittoon.

–  Meillä oli alla kolme katkeraa tulosta, vaikka on pelattu hyvin. KooKoo oli tänään parempi, mutta nähtiin kolikon toinen puoli, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner sanoi.

KooKoo pakotti Kärpät ottavaksi osapuoleksi viiden pelin voittoputken suomalla itseluottamuksella varsinkin avauserässä. Kärppien 19-vuotias maalivahti Justus Annunen kesti ja pelasi Liigassa neljännen peräkkäisen nollapelinsä.

–  Joukkueen tekeminen ja ilme oli erittäin laadukasta, mutta viimeistelystä se jäi tänään kiinni. Sitä pitää kehittää, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas totesi.

Kärppien profiilipelaajat nostivat tasoaan pelin kuluessa. Jesse Puljujärvi näytti henkilökohtaista osaamistaan tekemällä rannelaukauksella maalin lähes suoraan Juho Lammikon syötöstä.

–  Pystyttiin haastamaan Euroopan huippujoukkue, mutta heidän ykköskentällä on spesiaalitaitoa, KooKoon Ahokas ihaili.

Kommentoi