Julius Hongan liigadebyytti voitokas: "Pelaaminen on niin hienoa"

JYVÄSKYLÄ

Kahdet MM-kisat pelannut ja NHL:ssä meritoitunut Julius Honka debytoi liigatasolla perjantaina, kun JYP kohtasi kotikentällään Pelicansin. Hongan avauspeli jääkiekkoliigassa JYP-paidassa oli voitokas, kun keskisuomalaiset ottivat voiton maalein 2–1.

Honka jäi pisteittä avauspelissään, mutta tärkeintä oli saada kova peli alle pitkän tauon jälkeen.

–  Täytyy sanoa, etten ihan tarkkaan muista, milloin olen viimeksi pelannut. Oli mukava pelata pitkästä aikaa. Mikäs sen mukavampaa aloittaa kuin voittaa perjantai-iltana kotiyleisön edessä, Honka kommentoi.

Honka mielii takaisin taalajäille. Puolustaja luutii JYPissä ottelukohtaisella sopimuksella, ja tilanne voi muuttua milloin tahansa.

–  JYP otti avoimesti vastaan, ja oli mukava palata takaisin. Pitää vain nauttia joka päivästä. Pelaaminen on niin hienoa. Tämä oli hyvä ratkaisu tähän paikkaan, Honka totesi.

Tasaväkisessä kamppailussa JYP oli tehokkaampi maalipaikoissa. Maaliverkkoa heiluttivat Jarkko Immonen ja Julius Nättinen. Pelicansin maalista vastasi Topi Jaakola.

–  Meillä jäi vähän hyökkäyspelaaminen piippuun. Tyytyväinen täytyy olla joukkueen suoritukseen. Tämä oli vahva suomalainen jääkiekko-ottelu, jossa ei annettu maalipaikkoja. Tuumaakaan ei annettu periksi, sanoi Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen.

Kommentoi