Entinen Jaro-valmentaja sai potkut Ruotsin pääsarjaseurasta

Suomalaisvalmentaja Sixten Boström, 48, ei enää valmenna jalkapallon Ruotsin pääsarjassa pelaavaa Örebro SK:ta. Boströmin asioita hoitava OrsaSport kertoo verkkosivustollaan, että Örebro on purkanut Boströmin sopimuksen, jota olisi ollut vielä vuosi jäljellä.

Vaikean alkukauden pelannut joukkue on Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa viimeisellä sijalla, eikä ole vielä voittanut ainuttakaan ottelua.

-Tulokset ovat toki olleet odotettua heikompia, mutta asiat eivät aina ole ihan näin yksiselitteisiä. Tällä kaudella joukkueessa on vain kaksi samaa pelaajaa kuin vuonna 2010, jolloin sijoituimme sarjassa kolmanneksi. Materiaali on parin viime kauden aikana vaihtunut peräti 54 pelaajan verran, Boström sanoo OrsaSportin verkkosivustolla.

-Valtava vaihtuvuus ei ainakaan helpottanut tilannetta. Laskin joukkueesta lähteneen kuudesta seitsemään eri maiden maajoukkuepelaajaa, joten nykyinen materiaali ei yksinkertaisesti ole riittävän laadukas. Valmennustiimimme varoitti seurajohtoa jo aiemmin, mutta näitä asioita ei aina kuunnella tai ymmärretä.

Suomessa Boström on valmentanut mm. pietarsaarelaista FF Jaroa lähes kolmen kauden ajan (2002-2004). Jaron ja Boströmin tiet erosivat heinäkuussa 2004 kesken kauden

Katso linkki .http://www.orsasport.com/pelaajauutiset/381-bostroem-ei-jatka-oerebrossa.html