Ässät päätti Tapparan ennätyksellisen voittosarjan

TAMPERE

Miesten jääkiekkoliigaa ylivoimaisesti koko alkukauden dominoinut Tappara koki kauden ensimmäisen tappionsa perjantaina, kun Ässät haki 2–1-voiton Tampereelta voittomaalikilpailun jälkeen.

Liigassa toiseksi vähiten maaleja tehnyt Ässät piti Tappara-vahti Christian Heljangon kiireisenä koko illan ja päätti tamperelaisten ennätyksellisen kymmenen ottelun voittoputken kauden alusta.

–  Siinä mielessä erityisen makea voitto, että pelattiin niin hyvin. Vahvaa suorittamista alusta lähtien. Oltiin vaikeuksissakin, mutta ei ruvettu kimpoilemaan, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin iloitsi.

Kanadalaishyökkääjä Tyson Spink vei porilaiset johtoon avauserän puolivälissä, ja kaksoisveli Tylor Spink iski lopullisen niitin voittomaalikilpailussa.

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei lähtenyt hakemaan syitä avaustappiolle viikolla Norjassa pelatun CHL-ottelun rasituksesta.

–  Ei nyt aleta selitellä. Me pelataan kahta sarjaa päällekkäin, ja se on meidän ruutumme tässä hommassa. Pitää osata tehdä asioita oikein välipäivinä, Rautakorpi totesi.

Kommentoi