Video: Armia laukoi kauden neljännen maalinsa Montrealin murskavoitossa

STT

Joel Armia onnistui maalinteossa Montreal Canadiensin ottaessa murskavoiton jääkiekon NHL:ssä. Montreal kaatoi Minnesota Wildin kotonaan 4-0.

Montreal teki heti avauserässä kolme maalia, joista yhden laukoi Armia ylivoimalla. Suomalainen päivysti maalin kulmalla ja pääsi lataamaan maalin kattoon

Jonathan Drouinin nappisyötöstä. Maali oli Armialle kauden neljäs.

Nollapelin pelannut Montreal-vahti Carey Price torjui 17 laukausta.

Minnesota on voittanut vain yhden kauden ensimmäisistä seitsemästä ottelustaan, mikä on seuran historian heikoin kauden alku.

 

Kahden liigan ennakkosuosikkeihin kuuluvan joukkueen kohtaamisessa Tampa Bay Lightning kukisti Boston Bruinsin voittolaukauksilla 4-3. Kotijoukkue Bostonin maalivahti Tuukka Rask torjui 33 kertaa. Boston on itälohkossa toisena.

 

 

 

Kaapo Kakko jäi ilman tehopisteitä, kun hänen joukkueensa hävisi paikalliskamppailussa New Jersey Devilsille 2-5. Ottelu oli siitä huomionarvoinen, että vastakkain olivat tämän kesän varaustilaisuuden kaksi kärkinimeä, New Jerseyssä pelaava ykkösvaraus

Jack Hughes sekä toisena varattu Kakko. Ykkösvarausta pidettiin ennakkoon Hughesin ja Kakon välisenä taisteluna, ja nuorten miesten välille on rakennettu jonkinlaista kaksintaistelua heidän päädyttyään naapuripitäjien joukkueisiin.

Hughes kirjasi ottelussa NHL-uransa ensimmäisen syöttöpisteen. 18-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä oli pelannut kuusi ensimmäistä ottelua ilman tehoja, mutta kuparinen rikkoutui toisessa erässä, kun Hughes antoi syötön Miles Woodin 3-1-osumaan.

Kuparisen rikkoi myös New Jersey, joka otti kauden ensimmäisen voittonsa kuuden tappion jälkeen. Kakko sai peliaikaa 16 minuuttia ja laukoi kaksi kertaa maalia kohti.

Kommentoi