Tilaajalle

Vepsulla on yhdeksän pelaajasopimusta

Vaasa

Miesten jalkapalloilun Ykköseen pudonneen Vaasan Palloseuran tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Seura tiedotti torstaina, että sillä on tällä hetkellä yhdeksän pelaajasopimusta.

Tämän hetken sopimuspelaajista kokeneinta kaartia edustavat Steven Morrissey ja Sebastian Strandvall.

VPS julkaisi Morrisseyn jatkosopimuksen toissa viikolla, ja Strandvallin viime vuonna solmima jatkosopimus kattaa myös tulevan kauden. Lomalta tavoitettu Strandvall haluaa olla mukana nostamassa Vepsua takaisin pääsarjatasolle.

– Olen ollut nyt lomalla ja olen pyrkinyt pääsemään vähän irti futiksesta, joten en ole ehtinyt miettimään tulevaa kautta vielä hirveästi. Toisaalta on sellaiset fiilikset, että jos mietitään kunnianhimoani, niin minun ei olisi järkeä pelata Ykköstä, jos tavoitteena ei olisi nousu. Silloin olisi vaikea motivoida itseään, kapteeni kommentoi seuran nettisivuilla.

VPS on myös käyttänyt Samba Sillahin sopimukseen sisältyneen option. Laitahyökkääjänä ja laitapuolustajana päättyneellä kaudella pelannut Sillah liittyi Vepsuun maaliskuun lopussa. Sillah pelasi liigassa 17 ottelussa ja teki yhden maalin sekä antoi kaksi maalisyöttöä. 20-vuotias vaasalainen odottaa uutta kautta innolla.

Joukkueessa nähdään Sillahin lisäksi paljon muitakin oman alueen nuoria pelaajia. Myös Momodou Sarrin ja Samu Alangon sopimukset kattavat tulevan kauden. Lisäksi viime kaudella enimmäkseen akatemiassa pelanneiden Augustin Irumvan, Leevi Mäkilän, Jesper Suokon ja Akseli Lehtimäen sopimukset edustusjoukkueen kanssa jatkuvat ensi kaudella.

Noin kymmenen pelaajaa jättää seuran. Yksi varma poistuja on kaudella 2015 Vepsuun liittynyt Juho Lähde.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi