Tilaajalle

Team Kuortane tasoitti välierävoitot

TEAM KUORTANE – ILVES 5 – 4 (1 – 2, 2 – 1, 2 – 1)

Jääkiekon Naisten Liigan välierien taisteluparin Team Kuortaneen ja Tampereen Ilveksen toinen kohtaaminen Kuortaneella sunnuntaina ei pettänyt odotuksia, kun joukkueet taistelivat loppuun saakka tasapäin.

Lauantaina voiton vei voittolaukauskilpailun jälkeen Ilves, mutta sunnuntaina oli Kuortaneen vuoro tasoittaa ottelusarja 1–1:een. Kotijoukkueen voitto ei ollut kuitenkaan itsestäänselvyys, sillä Ilves johti ottelua neljästi.

Kuortanelaisten sinnikkyyden ruumiillistuma oli neljä maalia viimeistellyt Jenniina Nylund .

– Heikomman avauserän jälkeen kokosimme hienosti rivimme. Tämä joukkue ei anna ikinä periksi, hehkutti Nylund, joka tasoitti pelin väkevällä nousulla 4–4:ään ajassa 54.51 ja vain 17 sekuntia myöhemmin survoi voittomaaliksi jääneen osuman Ilves-vahti Vilma Vaattovaaran pudotettua kiekon eteensä.

Kuortaneen 2–2-tasoituksen toisessa erässä viimeisteli olympiamitalisti Petra Nieminen (1+3), joka ennen sunnuntain kohtaamista palkittiin sarjan parhaana hyökkääjänä.

Palkittujen listalla olivat kuortanelaisista myös kauden tulokas Anna-Lotta Räsänen , kakkostähdistöön valittu puolustaja Eve Savander , N18-opiskelija Kiia Nousiainen sekä vuoden valmentaja Jari Risku .

Ottelusarja jatkuu torstaina Tampereella. Finaalipaikka on ensimmäisen kerran katkolla lauantaina, kun joukkueet palaavat Kuortaneelle.

– Kaikki on auki, kunhan pääsemme oikeasti omalle tasollemme, Risku sanoi. (LaLa)

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi