Tilaajalle

Superpesislegenda palaa Vedosta juurilleen

Superpesisseura Pattijoen Urheilijat ja pesäpallolegenda Sami Haapakoski ovat solmineet kauden 2020 kattavan sopimuksen. Haapakoski siirtyy Raaheen Vimpelin Vedosta, jota hän edusti vuodesta 2010 lähtien.

Pattijoen Urheilijat kertoi siirrosta tiedotteessa perjantaina illansuussa.

Tätä ennen hän pelasi nimenomaan PattU:ssa, jossa oli voittamassa seuran edellistä mestaruutta. PattU:n ja Vimpelin lisäksi ylivieskalaislähtöinen Haapakoski on pelannut Superpesistä Kuopiossa.

Haapakoski on pelannut Superpesistä peräti 694 ottelua mukaan lukien hallipesiksen SM-sarjan pelit. Näissä hän lyönyt 259 ja tuonut 1314 juoksua. Runkosarjassa hänellä on 487 ottelussa 196 lyötyä ja 996 tuotua juoksua.

– On kunnia-asia saada Sami meille takaisin, kommentoi Pattijoen manageri Jari Suonvieri tiedotteessa.

– Jo aiemmin vahvistunut joukkueemme saa vielä lisää johtajuutta ja voittamisen kulttuuria, jonka avulla tulevalla kaudella on kaikki mahdollista.

Pattijoen riveihin siirtyy myös Severi Piispanen, joka pelasi kauden 2019 superpesiksestä pudonneessa Alajärven Ankkureissa. Piispasen sopimus on kaksivuotinen.

Ennen Alajärveä Piispanen edusti Superpesiksessä Seinäjokea ja Kankaanpäätä. Kaudella 2019 Piispanen toi runkosarjassa 19 juoksua kärkilyöntiprosenttinsa ollessa 60,20.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi