Tilaajalle

SPV:n tähtimaalivahti Eero Kosonen näki tähtiä ja joutui jättämään kaukalon

SEINÄJOKI

SPV–TPS 11–9 (3-3, 5-2, 3-4)

Seinäjoen Peliveljet makseli kalavelkoja Turun Palloseuralle, joka löi seinäjokelaiset viime keväänä salibandyliigan välierissä.

Vauhtia ja tunnetta riitti kaukalossa, kun joukkueet taistelivat liigapisteistä jo nyt aivan raisussa pudotuspelihengessä.

Annos dramatiikkaakin mahtui mukaan, kun SPV:n maalivahti Eero Kosonen joutui jättämään kaukalon jo avauserän puolivälissä. Torjuntaan heittäytynyt Kosonen sai maassa maatessaan TPS:n Ville Laineen säärestä osuman päähänsä, niin että kypärä irtosi. Kososen pää näytti tilanteessa retkahtavan ikävästi.

Tilanne vaikutti vahingolta. Laine sai tilanteesta ainoastaan kahden minuutin jäähyn, koska Kosonen oli osittain maalialueensa ulkopuolella. Kosonen oli tärskyn jälkeen sekaisin ja poistui pukukoppiin jääden sille tielleen.

– En nähnyt tilannetta niin hyvin, että voisin sitä kommentoida. Eerohan sai jo ennen tuota tilannetta mailaa kypärään. Aivotärähdyksen oireita on, mutta mies on tolpillaan särkylääkettä syöneenä, totesi SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen ottelun jälkeen.

Rasmus Hasu tuli SPV:n maalille 2-1 tilanteessa ja selviytyi aivan tyydyttävästi, vaikka saikin antautua kahdeksan kertaa.

TPS kävi kamppailussa alusta asti isäntiään lämpimämpänä ottaen miestä alusta asti kaksinkamppailutilanteissa ja niiden jälkeen. Ronski tyyli poiki turkulaisille jäähyjä ja SPV iskikin viisi ylivoimamaalia.

– Aika raastamista. Hyvä, että tunne nousee ja pienesti räiskyy. Oltiin reilut kaksi erää niskanpäällä, mutta lopussa karvauksemme ei enää ollut tarpeeksi hyvää ja TPS pääsi nakuttamaan maaleja ja tuli lähelle, totesi tehot 1+2 kirjauttanut Jyrki Holopainen, joka kantoi kipparinnauhaa Ville Kuuselan ollessa sivussa.

– Ei ollut pelisuunnitelmassa lähteä maalintekokilpailun. Lähdettiin SPV:n peliin liikaa mukaan, totesi TPS:n maajoukkuehyökkääjä Mikko Hautaniemi, joka tehtaili 2+1 ja ampui rangaistuslaukauksen ohi.

– Melkoinen tivoli, TPS-valmentaja Janne Kainulainen kiteytti.

SPV:stä Sami Kosken saldo oli 0+5, Jari Hankkion 2+1, Tommi Hakalan ja Mikko Kohosen 2+0.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi