Tilaajalle

Sobel Conway haastavalla paikalla Seinäjoella

Lauantaina Seinäjoella ravattavan T75-kierroksen päälähtöinä ovat kylmäveristen avoin Kavioliiga-osakilpailu sekä enintään 150 000 euroa voittaneiden lämminveristen täyden matkan ryhmäajo.

Jälkimmäisessä lähdössä pohjalaisille esittäytyy mediapersoona ja aiemmin Ruotsissa vaikuttaneen ravivalmentaja Kari Lähdekorven osaomistama Sobel Conway, jonka satoja hevosia omistanut Lähdekorpi on julkisuudessa sanonut olevan hänen parhaan hevosensa koskaan.

– Sobel Conway on hyvä hevonen ja näyttänyt jo kykynsä voittamalla todella kovia hevosia. Lauantaina on takarivin lähtöpaikka ja olosuhteet voivat olla märät, mutta ei kai sillä mitään väliä ole Sobel Conwaylle. Vastassa tuossa lähdössä on kuitenkin ihan hyviä hevosia, joten ei lähtö tule olemaan mikään läpihuutojuttu voittoa ajatellen, ruunan kilpailuttamisesta vastaava Lähdekorpi sanoi.

Lauantain ravit päättävässä Kavioliiga-osakilpailussa saadaan ennakkoa Seinäjoella 16. marraskuuta ajettavaan Kavioliiga Grand Prix’n finaalilähtöön (ykköspalkinto on 20 000 euroa).

Liigan pistepörssiä johtava Josveis lienee suurin voittajasuosikki lauantaina, mutta helpolla ei Antti Ojanperän valmennettava tule pääsemään, kun vastassa ovat muun muassa Vixen, Vixus, Joriini sekä paluuta tositoimiin tekevä Jokivarren Kunkku.

Kaikkiaan Seinäjoen T75-ravipäivä on varsin tasokas ja mielenkiintoinen.

Kaviouralla nähdään hevosia maan parhaiden valmentajien Antti Ojanperän, Harri Koivusen, Timo Korvenheimon, Markku Niemisen, Pekka Korven, Aripekka Pakkasen ja monen muun valmentajan tallista.

Nuoret hevoset ovat vahvasti esillä kahdessa 4-vuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunun alkuerässä sekä ravit avaavassa täydessä lämminveristen 16 hevosen Nuorten sarjassa.

Lähtövihjeet:

1.6 Quick Diablo, 8 North Andover, 2 Zirkonia Comery

2.5 Ambriel, 1 Luna De Paris, 7 Arctic Island

3.6 Merran Tahti, 1 Ruopas, 4 Milsger

4.4 Hymynvälke, 10 Tuuren Lento, 3 Aiheen Juhannus

5.2 Daze, 5 Brisenda, 9 Haley Web

6.5 Ronzon Face, 4 Griminal Jack, 9 Wicasa Sioux

7.4 Exaudio Vici, 15 Sahara Sandström, 10 Surprise Leader

8.5 Morison, 7 Veeran Poika, 12 Koveri

9.1 Knows Best, 3 Callela Louis, 8 He Is Felix

10.10 Sobel Conway, 9 Everest Ginai, 5 Jolly Roy

11.4 Josveis, 2 Vixus, 1 Vixen.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi