Tilaajalle

SJK Akatemia nousi 0-2 tappiolta 3-2 vierasvoittoon Iisalmessa

IISALMI

PK-37–SJK AKATEMIA 2–3 (2-0)

Jalkapallon Kakkosen C-lohkoa selvästi johtava SJK Akatemia osoitti vahvaa henkistä kanttia nousemalla hyvän toisen jakson esityksen ansiosta voittoon PK-37:ä vastaan Iisalmessa.

Isännät hyödynsivät seinäjokelaisten huonon alkupelin karkaamalla 2-0 johtoon. Toisella puoliajalla kentällä nähtiin aivan toisenlainen Akatemia kuin avauspuoliajalla. Niinpä SJK Akatemia käänsi ottelun edukseen Joonas Lepistön kahdella maalilla ja Kuutti Matilan 84. minuutilla tekemällä voitto-osumalla.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä huono, kun perusasiat olivat pielessä, loukkaantumisesta toipuva Akatemian kapteeni Ville Pajula kertoi.

– Valmentaja Thomas Dunne piti sitten puoliajalla palopuheen ja kun vielä Lepistö teki kulmasta nopeasti kavennusmaalin, niin saimme hengen päälle. Toinen puoliaika oli meiltä hieno nousu karmean alun jälkeen. Tilanne sarjassa on mainio ja nyt on loput pelit vain hoidettava kunnialla, niin nousu voi varmistua jo ennen kolmea runkosarjan jälkeistä jatkopeliä, Pajula pohti. (PE)

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi