Tilaajalle

S-Kiekon peli kulkee – Muik Hockey nurin Seinäjoella

SEINÄJOKI

S-KIEKKO–MUIK 7–2 (2-1, 2-1, 3-0)

S-Kiekko vankisti asemiaan jääkiekon Suomi-sarjan keskikastissa kaatamalla vakuuttavan esityksen päätteeksi sarjataulukon hännillä majailevan Muik Hockeyn.

Uusikaarlepyyläiset aloittivat ottelun pirteästi ja menivät jopa johtoon. Kotikaukalossa pelanneet seinäjokelaiset eivät tätä hätkähtäneet, vaan ottivat vähitellen pelissä komennon ja käänsivät kamppailun edukseen kolmella ylivoimamaalilla, mistä ei Muik Hockey enää toipunut.

– Positiivista oli se, että saimme paljon onnistumisia, S-Kiekon kakkoskentän tehomiehenä häärinyt Eppu Oksanen (1+2) totesi.

– Ihan täyttä 60 minuuttista emme pystyneet tänään pelaamaan. Meillä oli sellaisia jaksoja pelissä, ettemme pelanneet riittävän nöyrästi ja kaveri sai sen seurauksena pari lahjamaalia. Meillä on parannettavaa juuri tuossa, että pelaamme jatkossa nöyrästi ja kurinalaisesti.

S-Kiekko hallitsi paremman syöttöpelinsä ja liikkeen avulla selvästi tapahtumia kaukalossa. Pikkasen selvä paremmuus kaukalossa taisi tuoda pelaajiin hyvänolon tunnetta, minkä seurauksena vieraat pääsivät varsinkin toisen erän loppupuolella paremmin peliin mukaan.

– Meillä oli pitkiä hyökkäysjaksoja ja välillä silloin innostuttiin vähän liikaa yrittämään maaleja, jolloin puolustuspeli vähän unohtui ja vastustaja pääsi tulemaan vaarallisesti, Oksanen harmitteli.

Muik Hockeyn kunniaksi on sanottava, että joukkue jaksoi yrittää ja tehdä töitä läpi ottelun, vaikka vastustaja oli tällä kertaa asetta parempi.

– Tällainen peli ei riitä tässä sarjassa, Muik Hockeyn kapteeni Erik Backlund tuumi.

– Meille tulee liikaa notkahduksia ottelun aikana. Me pystymme luomaan kuitenkin paljon maalipaikkoja ottelujen aikana, mutta maaleja ei tule, kun tarvitsisimme niitä. Puolustuspeli sujui melko hyvin, sillä kolme vastustajan maaleista tuli ylivoimalla. Viime viikolla hävisimme kaksi peliä yhdellä maalilla, mutta en osaa sanoa, mitä tänään tapahtui. Nyt käännetään katse lauantain otteluun HC Giantsia vastaan ja siitä pitää kyllä tulla voitto, Backlund sanoi..

S-Kiekon ylivoimapeli toimi todella tehokkaasti alussa, sillä isäntien kolme ensimmäistä osumaa tuli joukkueen pelatessa ylivoimalla ja eri kentällisten tekeminä.

– Ylivoimaan olimme tehneet muutoksia, että mentiin normaalien kentällisten kanssa ja se näytti nyt toimivan. Yksinkertaisesti toimitettiin kiekkoa maalille ja siitä tapahtuu yleensä hyviä asioita, Eppu Oksanen valotti.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi