Tilaajalle

Räväkkä alku ratkaisi Jarolle sarjapisteet

PIETARSAARI

FF JARO-TPV 3-1 (2-0)

Pietarsaaren Jaro oli kotiottelussaan avausjaksolla aivan ylivoimainen. Alle kymmenessä minuutissa jeppisläiset olivat tehneet jo kaksi maalia. Axel Vidjeskog teki avausmaalin ja Darvin Chavéz puski kulmasta toisen osuman. Yleisö nautti ja odotti lisäosumia.

Tamperelaisten valmentaja, Anssi Ylinen, tiesi, että Jaro tulee alussa kovaa ja prässää korkealta.

–Jaro oli alussa ihan ylivoimainen. Meille hankala tilanne, kun olimme heti kahden maalin tappiolla. Olimme perusasioiden kanssa hakusessa avauspotkusta lähtien. Jaro pelasi suoraviivaisesti linjamme taakse. Kuuden pelaajan prässi teki meidän pelaamisestamme vaikeaa.

–Tein pienen muutoksen puolen tunnin kohdalla ja se auttoi vähän. Saimme ennen taukoa pilkun, mutta emme onnistuneet kaventamaan. En muista, milloin ottelussa olisi ollut näin älyttömästi maalipaikkoja. Toinen jakso oli pelaajien ansiota, että pääsimme uudelleen otteluun mukaan, kertoi Ylinen.

Toinen puoliaika oli tasaista ja peli aaltoili päästä päähän. TPV, joka taistelee sarjapaikastaan, lähti rohkeasti hakemaan kavennusta. Kavennus tuli, kun Jesse Oksanen iski ruuhkasta pallon maaliin.

Peli ratkesi hetkeä myöhemmin, kun vaihdosta kentälle tullut Papa Niang antoi loistavan läpisyötön Jahir Barrazalle, joka kiersi maalivahdin ja sijoitti pallon maaliin.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi