Tilaajalle

Neljäs sija kelpaa VIFK:n naisille

VAASA

VIFK-FC HERTTA 3-1 (1-0)

Vasa IFK nappasi naisten jalkapallon Ykkösessä täyden pistepotin kaatamalla ansaistusti Nya Ehnvallenilla joensuulaisen FC Hertan. Voiton myötä VIFK:n kotivoittojen putki venähti jo kuuden pelin mittaiseksi.

Vaasalaiset avasivat maalihanat vajaan puolen tunnin kohdalla Emma Pettissalon osumalla. VIFK ratkaisi kamppailun toisen kolmevarttisen alussa. Ensin maaliverkkoja heilutti läpiajon päätteeksi Fanny Forss ja kotijoukkueen kolmas maali oli sivurajan läheltä 30 metristä upean vedon ylänurkkaan tykittäneen Karoliina Louhirannan käsialaa.

– Oli aika vaikea meille. Eka puoliaika oli huono. Tokan jakson ensimmäiset 30 minuuttia olivat aika hyviä, mutta sen jälkeen loppu oli aika huonoa. Voitto on kuitenkin aina voitto. Parasta oli, että saimme kolme maalia aika nopeasti ja olimme hyviä myös pääpalloissa, kiteytti kauden avausosumansa tehnyt Louhiranta.

VIFK on varmistanut käytännössä neljännen sijan sarjassa.

– Se on periaatteessa oikea paikka meille, sillä meidän yläpuolella on tosi hyvät ja tekniset joukkueet, ja meillä on ollut vaikeaa niitä vastaan, jatkoi joukkueen parhaana palkittu Louhiranta.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi