Tilaajalle

Mosa jälleen pelikentälle – ja pelikieltoon

ESPOO

Seinäjoen Jalkapallokerhon liigamiehistöstä kolme viikkoa sitten poistunut Mosthagh Yaghoubi pukeutui keskiviikkoiltana jälleen pelipaitaan. Hän oli Someron Voiman kokoonpanossa futsal-liigan vierasottelussa Golden Futsal Teamia vastaan.

SoVon seuraavassa ottelussa "Mosa" ei kuitenkaan ole mukana, sillä hän otti Espoossa käydyn kamppailun viimeisellä peliminuutilla toisen varoituksensa ja ulosajon, mikä tietää automaattisesti yhden ottelun pelikieltoa. Muita tilastomerkintöjä Yaghoubille ei merkitty ottelussa, jonka GFT voitti maalein 8–4.

Yaghoubi pelasi SJK:ssa viimeisen kerran elokuun puolivälissä. Syyskuun lopulla seura tiedotti, että keskikenttäpelaajan sopimus on purettu ylirasitustilan vuoksi. Hän ehti edustaa SJK:ta 15 liigaottelussa, joissa tilille kertyi yksi maali, yksi syöttö ja yhdeksän varoitusta.

Viime syksynä, jolloin Yaghoubi edusti jalkapallossa Helsingin Jalkapalloklubia, hän pelasi SoVon paidassa futsalia ennen jalkapalloliigan päättymistä ilman HJK:n siunausta. Kolme päivää myöhemmin hänen sopimuksensa HJK:n kanssa oli purettu.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi