Tilaajalle

Kobrien kuuden miehen taistelu ei riittänyt voittoon Kouvolassa

KOUVOLA

KOUVOT–KOBRAT 96–81 (45-40)

Korisliigan syksyn otteluissa epätasaisten otteiden kanssa tuskaillut Kobrat taipui Kouvojen vieraana saappaat jalassa neljänteen peräkkäiseen tappioon luvuin 81-96. Vain kuudella miehellä pelanneen lapualaislauman lähtökohdat peliin olivat hankalat, ja tämä näkyi läpi illan.

– Näin vähillä pelaajilla meinaa painaa, Antto Nikkarinen näki.

– Meillä on ollut paljon pelejä. Onhan kuudella jaksaminen hankalaa koko pelin, päävalmentaja Ville Turja myönsi.

Tiistaina BC Nokialle vaivaisen pinnan erolla taipunut Kobrat oli tuossa ottelussa melkoisessa vuoristoradassa. Samanlainen tekeminen leimasi taas kerran lapualaisjoukkuetta.

– Kyllä se meitä vaivaa. Oli vähän tasaisempi peli kuin tiistaina, muttei missään vaiheessa kovin hyvää, Nikkarinen manasi.

Kobrien tehokkaimmat olivat joukkueelle liki puolet pisteistä upottaneet Brandon Boggs (24/3) ja Jordan Capps (23/4). Vahinko vain, että puolustus yski.

– Meitä vastaan tehdään järjestäen joka pelissä 90 ja jotain pistettä. Silloin on vaikeaa voittaa. Annoimme hyökkäyslevypalloja aika tuhottoman paljon.

Kobra-luotsi Turja painotti ennen iltaa, että tasaisuuden löytämisen lisäksi joukkueen tulisi minimoida ne synkät hetket, jolloin pallon liike on huonompaa. Tätä oli valitettavasti havaittavissa samalla, kun Kouvot piti pelivälineestä huolta.

– Oli sitä. Jokaisessa pelissä on ollut sellainen jakso jossain vaiheessa, etteivät pallo ja miehet liiku. Silloin on todella vaikeaa hyökätä, takamies Nikkarinen sanoi.

– Olimme pelisuunnitelmassa hyvin ensimmäisen puoliajan. Kouvot on täällä hurlumhei-joukkue. Nyt se tilanne tuli kolmannella jaksolla. Otin aikalisän, huusin pojille ja intensiteetti nousi vähän, mutta energiat loppuivat, Turja pyöritteli.

Kobrat ei onnistunut ottamaan perjantaina askelia kohti parempaa. Joukkue oli mennyt tuohon suuntaan viime aikoina niin hyökkäystä kuin puolustusta tuijottamalla.

– Ura-pelin sukelluksesta olemme menneet paljon eteenpäin. Pelasimme mielestäni tiistaina paremmin, mutta nyt lähtökohdat olivat vaikeat, Nikkarinen summasi.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi