Tilaajalle

Keskisalo jättää SUL:n valmennustyöt – jatkaa kuitenkin Camilla Richardssonin valmentajana

Jukka Keskisalo ei jatka Suomen Urheiluliiton (SUL) kestävyysjuoksuvalmentajana vuodenvaihteen jälkeen, kun hänen työsopimuksensa päättyy. Taustalla ovat perhesyyt.

– Tässä työssä on joutunut olemaan aika paljon pois kotoa. Se on perheelliselle haasteellista, Keskisalo sanoo SUL:n tiedotteessa.

Keskisalo on työskennellyt kestävyysjuoksuvalmentajana SUL:n, Olympiakomitean ja Joensuun Urheiluakatemian yhteistyösopimuksella syksystä 2016 lähtien.

– Jukan ymmärrys ja vaatimustaso kestävyysjuoksuvalmennuksessa on kovalla tasolla, eikä tällaisia osaajia ole meillä liikaa. Siksi Jukan päätös kirpaisee. Ymmärrän kuitenkin myös valmennustyön ajankäytöllisten vaatimusten ja perhe-elämän yhdistämisen jatkuvat vaikeudet. Kiitän Jukkaa lämpimästi tähänastisesta. Aloitamme Jukan työtehtävien jatkajan kartoittamisen saman tien, sanoo SUL:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola.

Kokonaan Keskisalo ei kestävyysjuoksuvalmennusta jätä, vaan jatkaa yhteistyötä vaasalaisjuoksija Camilla Richardssonin ja muiden henkilökohtaisten valmennettaviensa kanssa.

– Liiton toiminnalle on luotu malli ja osa juoksijoista on mennyt hyvin eteenpäin. Meneillään olevan harjoituskauden suunnitelmat on tehty, joten tyhjän päälle ei kukaan putoa, Keskisalo sanoo.

Tulevaisuuden suunnitelmistaan Keskisalo ei osaa vielä sanoa mitään tarkkaa.

– Katselen työtä, jossa on vähemmän matkapäiviä, Keskisalo toteaa.

Lähde: SUL:n tiedote

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi