Tilaajalle

Jude Arthur jatkaa SJK:n riveissä useita vuosia

SEINÄJOKI

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho käytti lainapelaaja Jude Arthurin sopimuksessa olleen osto-option ja lunasti hänet Ghanan pääsarjaseura Liberty FC:stä. Samalla Arthur solmi SJK:n kanssa pelaajasopimuksen, joka pitää hänet seurassa aina kauden 2022 loppuun.

– Olen todella onnellinen juuri nyt. Sillä on minulle suuri merkitys, että olen nyt täysin SJK:n pelaaja, enkä vain lainalla täällä. Sillä nyt tiedän, että seura haluaa pitää minut täällä ja he uskovat minuun. Uskon myös, että tämä on minulle itselleni mahtava tilaisuus kehittyä ja mennä entisestään eteenpäin pelaajana. Aionkin tehdä töitä todella kovaa SJK:n eteen, käyttää tämän mahdollisuuden ja antaa itsestäni kaikkeni joukkueelle, sanoo Jude Arthur SJK:n tiedotteessa.

Ghanan U20-maajoukkueen keskikenttäpelaaja tuli SJK:n riveihin viime tammikuussa kauden mittaisella lainasopimuksella. Päättyneellä kaudella hän pelasi SJK:ssa 25 ottelua ja teki niissä yhden maalin ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

– Jude Arthur sopeutui todella nopeasti SJK:hon ja Veikkausliigaan. Hän on vielä varsin nuori pelaaja, mutta hänessä on paljon potentiaalia ja uskon, että pääsemme näkemään hänen kasvavan pelaajana entisestään. Siksi olemme erittäin iloisia, että saimme hänet tänne pysyvästi, SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman painottaa.

SJK:n valmistautuminen uuteen kauteen alkaa heti joulukuun alussa päävalmentaja Jani Honkavaaran johdolla.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi