Tilaajalle

Ilves kyyditti Sportin naisia 10-1

TAMPERE

ILVES - SPORT 10-1 (3-0,3-0,4-1)

Sportin naisjoukkueen Liigaottelu Tampereella Ilvestä vastaan sujui aivan toisissa merkeissä kuin lauantaina Vaasassa. Ilves lateli taululle tylyt lukemat ja pari, kolme tolppaa olisivat voineet tehdä lukemista tylymmät.

– Päällimmäisenä on suuri pettymys, sillä oletusarvo pelistä oli paljon suurempi. Ilves meni heti alussa kuskin paikalle ja me emme päässeet peliin kiinni, luetteli Sportin päävalmentaja Marko Haapala.

Ilves oli kautta linjan tehokas, varsinkin Jenna Suokko, joka ei Vaasassa pelannut. Ilveksen hyökkääjistä kukaan ei jäänyt tehopisteittä, mikä kuvastaa miten hankalassa paikassa Sport oli.

Sportista maalin makuun pääsi Susanna Viitala, joka pääsi kolmannen erän lopussa läpi ja sijoitti kiekon hallitusti ylänurkkaan. Viitala oli joidenkin muiden ohella pelaaja, joka teki kaikkensa, mutta se ei riittänyt

– On hankalaa pelata, elleivät kaikki pelaajat ole läsnä. Olimme juuri niin huonoja, mitä numerot näyttävät. Olimme Ilvestä huonompia pelin joka osa-alueella, ilmoitti Haapala.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi