Tilaajalle

Ässät liian kova vastustaja Sportin A-nuorille

VAASA

SPORT A–ÄSSÄT A 2–8 (2–4, 0–3, 0–1)

Yhden voittoisan ottelun jälkeen Sportin A-nuoret palautettiin tylysti jään pintaan. Porin Ässät oli liikkeellä vahvalla joukkueella ja vaikka Sport pelasi välillä ihan hyvin, ei vahvemmalle voinut mitään.

– Ässillä oli fyysisesti vahvoja kavereita ja meillä taas Kotkan pojat ovat vielä matkalla tuohon, vahvisti Sportin päävalmentaja Olli Hällfors.

Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, sillä vasta viimeisen minuutin koppimaali teki eroksi kaksi maalia. Toinen erä oli Ässien hallintaa, joten Sportin maalivahti Patrik Kozel päätyi erässä peräti 22 torjuntaan.

Ässien maalintekokirjo oli suuri. Joitakin laukauksia Kozel olisi parhaassa iskussa ollessaan saattanut torjua, joten maaliero muodostui hieman liian suureksi varsinaisiin kenttätapahtumiin nähden.

– Veskari ei ollut ihan sillä samalla tasolla, millä joissakin edellisissä otteluissa. Eniten harmittaa se, ettei osa pelaajista uskaltanut oikein heittäytyä, mutta nämä pelit varsinkin opettaa pelaajia. Voimataso kasvaa, mutta se ei tapahdu hetkessä, tiesi Hällfors. (SH)

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi