Tilaajalle

Uuniperuna on tuttu herkku, mutta eksoottisilla täytteillä saat siihen aivan uudenlaista inspiraatiota – Näin tarjoilet sen intialaiseen, japanilaiseen tai tanskalaiseen tyyliin

Suolapedillä valmistettu peruna on päältä ihanan rapea ja sisältä pehmeä. Vuoan pohjalle levitetty kerros karkeaa suolaa johtaa lämpöä tasaisesti perunaan ja antaa samalla hivenen makua.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!
Pohjalainen Digi 1. kk 1 €


Tilaa nyt

Tilaaja, kirjaudu sisään.











Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta