Tilaajalle

Oletko jo kokeillut lanttunuudeleita, valkojuuritahnaa, raitajuurisalaattia tai punajuuribrownieta? Kokosimme 10 parasta juuresreseptiä

Juuri nyt meitä hemmotellaan raikkailla ja tuoreilla kotimaisilla juureksilla. Punajuuren tietävät kaikki, mutta tunnetko jo kaikki muut värikkäät juurikkaat? Monikäyttöiset juurikkaat maistuvat raakana salaatissa ja paahdettuna pastassa. Ne myös takaavat mehevät rieskat ja jälkiruokakeksit. Uusien reseptien kautta myös vanhoista tutuista saattaa löytyä kokonaan uusia ulottuvuuksia.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


1. kuukausi vain 1 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.











Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta