Tilaajalle

Terveellinen vuohen liha on nousemassa trendiruuaksi – Nappaa tästä reseptit maukkaaseen vuohenviuluun ja nyhtöpukkiin

Kutunjuusto on tuttu ja arvostettu herkku, mutta harva suomalainen osaa nautiskella vuohenlihaa. Vähärasvaisen vuohenlihan terveellisyys perustuu sen hyviin ja pehmeisiin tyydyttymättömiin rasvoihin sekä korkeaan rautapitoisuuteen.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


1. kuukausi vain 1 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.








Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta