Tilaajalle

Keltaisista herneistäkö tuontisoijan korvaaja? Rehuhernebisnes kasvaa vuosi vuodelta, tarkoitus on lisätä kotimaisen valkuaisen tuotantoa

Keltaisesta palkosta kuoriutuva keltaherne maistuu hieman puisevalta. Nämä herneet kasvavat broileritilaa pyörittävän Juho Kiviniemen pellolla, joiden keltahernesato olisi tarkoitus puida parin viikon sisällä. Sen jälkeen sato myydään A-Rehulle rehuntuotantoon.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


1. kuukausi vain 1 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Pohjanmaan uutiset



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta