Tilaajalle

Ruokatutkija: Enää valintojen takia ei leimata – ennen haukuttiin viherpiipertäjäksi

Pesuaineella valkaistua mozzarellaa, väärennettyä punaviiniä ja neitsytoliiviöljyä, antibioottien kyllästämää lihaa, tuholaismyrkyissä lionneita hedelmiä ja geenimanipuloituja kasviksia.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2 kk vain 8,00 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta