Tilaajalle

Dippimuna aamiaiselle ja pääsiäistipu uuniin – edullisesta broilerista taiot pääsiäiseksi myös trendikkään salaattilaudan tai mausteisen juhlaruoan

Jos punainen liha ei houkuta pääsiäisenä, korvaa lammas broilerilla. Dippaa parsaa löysään munaan, ja paista tipu kokonaisena uunipadassa tai valmista siitä riisin kera juhlava biryan-vati. Salaattilauta sopii vaikka seuraavan päivän lounaalle.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2 kk vain 8,00 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Pohjanmaan uutiset



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta