Tilaajalle

Kaskisissa halutaan enemmän paikallista kalaa tarjolle, huippukokki Micke Björklund kävi neuvomassa ravintoloitsijoita

Ahvenanmaalainen huippukokki Micke Björklund oli tällä viikolla Kaskisissa pari päivää ideoimassa ja vauhdittamassa paikallisen kalan käyttöä ravintoloissa ja catering-yrityksissä.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2 kk vain 10 €
24H LUKUOIKEUS 1,70 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Pohjanmaan uutiset



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi


Lisää maakunnasta