Tilaajalle

Miksi tomaattikastike keitetään ilman kantta? Mikä ihme on roux? Nämä ja monta muuta kikkaa kunnon kastikkeen tekoon opit näiltä neljältä videolta

Näillä neljällä erilaisella kastikkeella pärjäät ruoanlaitossa jo pitkälle. Bechamel-, hollandaise- ja tomaattikastike ovat niin sanottuja äitikastikkeita, jotka toimivat pohjana lukuisille variaatioille. Voipohjainen beurre blanc täydentää repertuaarisi. Katso oheisilta videoilta selkeät ohjeet näiden neljän kastikkeiden tekoon vaihe vaiheelta.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2 kk vain 10 €
24H LUKUOIKEUS 1,70 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi




Lisää maakunnasta