Tilaajalle

Tämä sataprosenttinen luonnontuote korostaa kasvisten makua ja tekee kanasta rapean ja mehevän - kokeile myös uudenlaista mahtavaa flunssajuomaa

Hunaja korostaa juuresten ja kasvisten aromeja ja sopii maustamaan myös liharuokia. Hunajan makeus sopii erityisesti kanalle, ja yrteistä sen makupareina toimivat hyvin esimerkiksi rosmariini ja timjami sekä minttu. Myös monet juustot nauttivat hunajan seurasta.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2 kk vain 10 €
24H LUKUOIKEUS 1,70 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Suosituimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi


Lisää maakunnasta