Tilaajalle

Kaksi 17-vuotiasta tyttöä kuoli ulosajossa Jalasjärvellä, yksi loukkaantui vakavasti

Kaksi nuorta naista kuoli Kurikassa Kolmostiellä viime yönä sattuneessa ulosajossa.

Onnettomuus tapahtui Jalasjärvellä hieman ennen puolta yötä tiistaina. Menehtyneiden lisäksi autossa ollut nuori nainen loukkaantui vakavasti.

Kaikki turmassa osallisena olleet olivat 17-vuotiaita. He olivat paikkakuntalaisia. Poliisin mukaan kuljettajalla oli oikeus ajaa autoa poikkeusluvalla.

– Emme epäile rattijuopumusta, sanoo rikoskomisario Jari-Matti Marttala.

Onnettomuus tapahtui Marttalan mukaan noin 8 kilometriä ennen Jalasjärven keskustaa oikealle kääntyvässä kurvissa.

– Ajoneuvo oli tulossa Kurikan suunnasta kohti Jalasjärven keskustaa. Ajoneuvon kuljettaja on menettänyt ajoneuvon hallinnan päätyen kulkusuunnassaan vasemmalle törmäten sähkötolppaan, Marttala sanoo poliisin tiedotteessa.

Poliisi ei pysty vielä sanomaan, kuinka lujaa auto oli kulkenut. Kaikki henkilöt käyttivät turvavöitä. Tien pinta oli märkä ja lämpötila oli kolme astetta.

Tieto onnettomuudesta tuli pelastusviranomaisille kello 23.17.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Tie onnettomuuspaikalla on ollut poikki raivaustöiden vuoksi.

Poliisi tiedotti asiasta viime yönä Twitterissä näin:

"Kurikassa valtatie 3:lla Ahonkylässä tapahtui tiistai-iltana hieman ennen puoltayötä henkilöauton ulosajo, jossa on menehtynyt kaksi henkilöä.".

Edit. 16.10. kello 8.27: Uutista päivitetty.

Edit. 16.10. kello 9.14: Uutista päivitetty kauttaaltaan.

Edit. 16.10. kello 9.47: Uutista päivitetty Jari-Matti Marttalan kommentilla. Lisäksi korjattu ilmaisua: poliisi ilmoitti aikaisemmin, että tytöt olivat paikkakuntalaisia. Aikaisemmin jutussa luki, että tytöt olivat jalasjärveläisiä. Poliisi ei vahvistanut, asuvatko tytöt entisen Jalasjärven alueella.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Pohjanmaan uutisetLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta