Tilaajalle

Lounassalaateistaan tunnettu elintarvikeyritys siirtää Mustasaaren yksikkönsä Seinäjoelle ja hakee uusia työntekijöitä

SEINÄJOKI

Pedersöreläinen elintarvikeyritys Fresh Servant Oy siirtää Mustasaaren logistiikkayksikkönsä Seinäjoelle vuoden vaihteessa.

– Tarvitsemme lisää kapasiteettia kasvavalle toiminnalle ja sopivat tilat löytyivät Seinäjoelta, toimitusjohtaja Sami Haapasalmi kertoo.

Myös Seinäjoen maantieteellinen sijainti on Haapasalmen mukaan eduksi yritykselle, joka toimittaa elintarvikkeita ympäri Suomen.

– Seinäjoki on eräänlainen logistiikan keskus. Monet meidänkin käyttämistä kuljetusyhtiöistä pitävät tukikohtaa Seinäjoella.

Käytännössä Seinäjoen yksikössä varastoidaan, lajitellaan ja lähetetään jakeluun muun muassa ravintola- ja salaattibaariasiakkaiden tuotteet.

Yritys hakee parhaillaan töihin uusia varastotyöntekijöitä ja vuoroesimiehiä.

Mustasaaren yksikössä työskentelee tällä hetkellä kymmenen työntekijää, jotka saavat halutessaan jatkaa työtään Seinäjoen yksikössä. Haapasalmen tiedossa ei vielä ole, kuinka moni heistä olisi siirtoon halukas.

Yksikön siirtämisestä tiedotettiin henkilökunnalle viime viikolla.

Haapasalmen mukaan yhtiö palkkaa kahdeksan uutta varastotyöntekijää sekä kaksi vuoroesimiestä.

Lisäksi kymmenen myynnin ja markkinoinnin toimihenkilöä saa työpisteen uusista tiloista Seinäjoen Kapernaumissa. Tällä hetkellä heidän työpisteensä ovat Rytmikorjaamon tiloissa.

Yksikön toiminta alkaa ensi vuoden alussa, mutta uudet työntekijät koulutetaan ja perehdytetään tehtäviinsä jo tämän vuoden puolella.

Tällä hetkellä yritys työllistää noin 450 henkilöä. Sillä on päätoimipaikka Pedersöressä ja tuotantoyksikkö Lapualla.

Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat pakatut Hetki-lounassalaatit sekä ruokakaupoissa myytävät Salaattimestarin salaattivalikoimat.

KommentoiLuetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Pohjanmaan uutisetLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta