Tilaajalle

Ennätys lähellä paukkua Ruuhikosken greenillä – ”Muutama aurinkoinen viikonloppu vielä tarvittaisiin”

SEINÄJOKI

Pelikauttaan pikku hiljaa lopetteleva Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy tavoittelee ennätystä pelikauden starttimäärissä. Aiempi ennätys 28 800 on toimitusjohtaja Jyri Sarvikkaan mukaan enää muutaman sadan pelin päässä.

– Syyskuun puoliväliin asti olimme ennätysvauhdissa, mutta sitten tulivat sateet. Nyt tarvittaisiin muutama aurinkoinen viikonloppu niin olisimme maalissa, Sarvikas toivoo.

Kausi on Sarvikkaan mukaan ollut vilkas. Kesähelteessä 70 golffaria osallistui 70-vuotiaiden SM-kilpailuun.

Yöttömän yön eksoottiseen golfiin juhannuksen tienoilla tutustunut kentän arkkitehti Robert Trent Jones II toi mukanaan paljon uusia ideoita, joiden suuntaan Ruuhikoskea voidaan jatkossa kehittää. Muutokset ovat lähinnä säätöä, ei uuden rakentamista.

Ruuhikosken golf-osakkeiden vaihtuvuus on ollut tänä vuonna tähän asti lähellä noin 50 kappaleen keskiarvoa.

– Uusia pelaajia on tullut seuraan tällä kaudella 120, jos kohta saman verran on myös lähtenyt. Golf kiinnostaa, mikä on tärkeintä.

Ensi kesänä pelattavan SM-kisan viheriöstä vastaa Ruuhikosken uutena kenttämestarina Jani Hjerpe. Mikkelissä syntynyt Hjerpe on asunut Turussa 17 vuotta. Hän on viimeiset 14 vuotta on työskennellyt Harjattula Golf & Country Clubin kenttämestarina.

Hjerpen muut ammatit ovat raskaskoneasentaja, maanviljelijä ja agrologi.

Kenttämestari Jarmo Saajanne puolestaan palaa perheensä luokse Kajaanin maisemiin. Saajanne on toiminut Ruuhikoskella kenttämestarina viisi vuotta. Hän ehti toimia golfalalla reissuhommissa noin 20 vuotta.

KommentoiLuetuimmat Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Pohjanmaan uutisetLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää maakunnasta