Tilaajalle

Seinäjoen festivaalikentälle on tärähtänyt uusi tapahtuma – talvifestivaali Seinäjoki Metal Festival järjestetään Rytmikorjaamolla kolmatta kertaa

SEINÄJOKI

Seinäjoki Metal Festival on vakiinnuttamassa paikkansa kaupungin tapahtumakentällä. Festivaali palaa Rytmikorjaamolle ensi vuonna. Metallimusiikkiin keskittyvä klubifestivaali järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Ohjelmisto julkistetaan ensi viikolla.

Promoottori Rowan Rafferty paljastaa, että keikkakimarassa on kuusi bändiä, joista kaksi tulee ulkomailta ja neljä on kotimaista. Mukana on myös yksi paikallinen yhtye. Musiikillisesti liikutaan death metallin ja industrial metallin linjoilla.

Festivaalin järjestää Selmu yhteistyössä Nem Agencyn kanssa.

Ensimmäinen Seinäjoki Metal Festival oli elokuussa 2015. Kyseessä oli silloin ulkoilmatapahtuma. Esiintyjinä olivat muun muassa My Dying Bride, Entombed A.D. ja Carach Angren.

Tapahtuma piti parin vuoden tauon ja palasi Seinäjoen festarikentälle viime vuonna, jolloin lavalle nousivat muun muassa Sparzanza, Medeia ja Turmion Kätilöt.

–Festivaali oli viime vuonna likimain loppuunmyyty. Näkee, että tällä tapahtumalla on kysyntää, ja se on nyt löytänyt oman muotonsa. Tapahtuma toimii hyvin klubiympäristössä talvifestivaalina, Marko Kivelä Selmusta sanoo.

Hänen mukaansa on järkevää, että kesäfestivaalien kaupungissa tapahtumia levitetään myös kesäajan ulkopuolelle.

Seinäjoki Metal Festival juhlitaan lauantaina 11.1.2020.

KommentoiSuosituimmat kulttuuriuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
  • Uutiset
  • Urheilu
  • Videosarjat